Search
Close this search box.
Kangaroo Care Award

Nomineer kandidaten voor de Kangaroo Care Award 2024

Dit jaar reikt Strong Babies voor het eerst een Kangaroo Care Award uit aan een persoon, organisatie, groep of initiatief die uitblinkt in toewijding aan kangoeroezorg. Jij kunt mede bepalen wie hierop kans maakt. Nomineer vandaag nog iemand, een organisatie of een bijzonder initiatief die zich buitengewoon inzet voor kangoeroezorg in Nederland!

Gezondheidsorganisaties promoten kangoeroezorg als ‘the best practice‘. Ondanks alle bewezen voordelen, is kangoeroezorg in de meeste ziekenhuizen nog geen standaard zorg. Strong Babies zet zich in om hier verandering in te brengen door scholing, buidelstoelen en voorlichting mogelijk te maken.

Met de Kangaroo Care Award erkennen we een individu /organisatie, die zich onderscheidt door zijn/haar inzet voor het bevorderen en praktiseren van kangoeroezorg in ons land. We hopen dat de award anderen inspireert om met kangoeroezorg aan de slag te gaan!

Iedereen kan via dit formulier een persoon, organisatie, groep of initiatief voordragen. Nominaties kunnen worden ingediend voor 15 juni 2024. De jury beslist uiteindelijk wie zij de meest inspirerende kandidaat vinden. De uitreiking van de Award vindt plaats in de 1e week van juli.

Kraamzorg abonnement