Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat vind jij van de Philips Avent elektrische borstkolf?

Wil je ook de nieuwe Philips Avent elektrische borstkolf testen? Geef je dan hieronder op om thuis een borstkolf te ontvangen. Je krijgt daarna via jouw e-mailadres een vragenlijst.

[columns] [span4]

Helaas is meedoen als tester van de Avent borstkolf niet meer mogelijk. 

[/span4][span8]

Nieuwe borstkolf: Natural Motion technologie

Al meer dan tien jaar doet Philips Avent onderzoek naar hoe baby’s aan de borst drinken. Het resultaat: de Natural Motion technologie van de nieuwe elektrische borstkolf.

Geïnspireerd door hoe baby’s drinken

Baby’s weten het beste hoe je melk uit een borst krijgt. Klinisch onderzoek toont aan dat zuigelingen gebruik maken van een krachtige combinatie van zuigen en masseren om een maximale melkstroom op te wekken. Deze beweging wordt door de nieuwe elektrische borstkolf van Philips Avent nagebootst. De kolf combineert zuigkracht en peristaltische beweging, gebruikmakend van zachte masserende bewegingen, net als een baby. Deze Natural Motion technologie stimuleert een klinisch bewezen snellere melkstroom* (bijna 4x snellere toeschietreflex*).

Eén borstschild geschikt voor alle tepelmaten**

Het flexibel siliconen borstschild past zich, dankzij de samentrekkende beweging, aan alle tepelmaten aan, zodat een moeder zich geen zorgen over de juiste maat hoeft te maken.

Voor meer informatie www.philips.nl/avent/borstvoeding

*Gebaseerd op resultaten van een klinisch onderzoek naar de tijd die het duurt tot de melkstroom (MER = Milk Ejection Reflex (= toeschietreflex)) is opgewekt (n=40, Nederland, 2019). De resultaten werden vergeleken met resultaten uit een onderzoek naar de tijd die het duurt tot MER is opgewekt met andere, voorgaande kolftechnologieën van Philips (n=9, Nederland, 2018).

**Past op 99,98% van alle tepelmaten (tot 30 mm).

[/span8][/columns]