Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wijzigingen in je abonnement op Kraamzorg

Het Vakblad Kraamzorg heeft haar ledenadministratie onlangs uitbesteed aan de experts van Abonnementenland. Dat levert een aantal veranderingen op, we zetten ze hier voor je onder elkaar:

Elke werkdag bereikbaar!

Elke werkdag van 9.00 – 17.00 staat er een heel team voor je klaar om al jouw vragen over je lidmaatschap te beantwoorden:

Wijze van betalen

1. Vanaf nu kun je er ook voor kiezen om met automatische incasso te betalen. De kosten voor een jaarabonnement blijven dan €17,95. Je ontvangt vanzelf een bericht hierover. Je abonnement loopt automatisch door totdat jij het opzegt. Die opzegging kan te allen tijde.
2. Wil je liever elke jaar een factuur ontvangen? Dan kan ook. Alleen zijn daar extra administratieve kosten aan verbonden. Een jaarabonnement kost dan nog steeds €17,95 per jaar + €1,00 administratiekosten.

Wijzigingen doorgeven

1. Je abonnement kun je elk moment opzeggen.
2. Een adreswijziging doorgeven kan heel eenvoudig via de website.

Gratis Kraamzorg Agenda

Als abonnee ontvang je binnen een jaarabonnement de gratis Kraamzorg Agenda. Deze agenda wordt jaarlijks begin oktober meegestuurd met het vakblad Kraamzorg. Ben je nog geen abonnee of wil je opnieuw lid worden van het Vakblad Kraamzorg? Dan kun je je hier aanmelden >>

Vragen?

Heb je andere vragen dan over je lidmaatschap, daarvoor kun je hier terecht:

  • Email: [email protected]
  • Telefoonnummer: 020 891 2540 (dinsdag en donderdag van 9.00-12.00, vrijdag van 14.30-17.30).

Hartelijke groet,
Team Vakblad Kraamzorg

Kraamzorg abonnement