Search
Close this search box.
sociale leven van babys

baby’s: ontwikkeling

De eerste maanden van zijn leven ontwikkelt een baby zich sneller dan op welk moment dan ook. Wat gebeurt er allemaal in het babybrein? Wat kan een baby, zonder dat hij nog kan praten, allemaal communiceren? En: hoe kun je zijn ontwikkeling stimuleren? Bekijk de selectie boeken over de ontwikkeling van baby’s.

 

9789460033414-178-0Het sociale leven van baby’s

De afgelopen jaren heeft baanbrekend onderzoek allerlei nieuwe inzichten opgeleverd over de relatie tussen de groei van de hersenen en de ontwikkeling van het sociale leven van de baby. Hoe verloopt de ontwikkeling van het babybrein? Waarom is het zo belangrijk dat bepaalde verbindingen ontstaan? Welke hersengebieden maken een baby sociaal?

Bestellen >>

 

9789000342587-178-0

Baby’s

Waarom baby’s na de geboorte gapen, hoe goed ze kunnen zien, hoe lang ze slapen, of ze dromen, of ze al links- of rechtshandig zijn, hoe je ze kunt troosten, of ze regels nodig hebben en… waarom ze door de ooievaar gebracht worden.Desmond Morris heeft hét vraag- en antwoordboek over baby’s geschreven.

Bestellen >>

 

9789082070026-178-0Uitvindboek voor ouders

Uitvindboek voor ouders geeft een genadeloos eerlijk kijkje in de keuken van ouders. Het zit boordevol herkenbare anekdotes aangevuld met toegankelijke psychologie van het ouderschap. Naadloos aansluitend bij de praktijk van alledag.

Bestellen >>

 

 

9789059729605-178-0

BoekStart maakt baby’s slimmer

Vroeg beginnen met praten, zingen en voorlezen is van het grootste belang, anders is de kans groot dat een kind al achterloopt in de taalontwikkeling voordat het naar school gaat. Dit boek legt uit hoe je de taalontwikkeling van kinderen kunt stimuleren.

Bestellen >>

 

 

De magische wereld van het kind

Inmiddels een standaardwerk. Dit boek beschrijft op basis van de psychoanalytische theorie de ontwikkeling van kinderen: wat gaat er in hen om, waar hebben zij behoefte aan en op welke manier kun je een kind het beste ondersteunen.

Bestellen >>

 

 

9789061006015-178-0Begrijp je baby

Dit boek leidt ouders door het eerste levensjaar van hun kind: emoties, het hechtingsproces, het eerste hapje, sociaal gedrag van de baby, weer aan het werk gaan na zwangerschapsverlof, en nog veel meer.

Bestellen >>

 

Kraamzorg abonnement