Zoek
Sluit dit zoekvak.

Haarlemse (44) bevalt onverwacht van baby

Een 44-jarige vrouw is vorige week zaterdagavond in het Haarlemse Schalkwijk bevallen van een zoontje, terwijl ze niet wist dat ze zwanger was. Dat meldt het Haarlems Dagblad.

Moeder Marielle vertelt dat ze op 22-jarige leeftijd te horen kreeg, dat ze helemaal geen kinderen kon krijgen. Zij en de vader, de 49-jarige Peter, zijn nog steeds in shock.

“Ze was zaterdag helemaal niet lekker en verloor wat water en bloed. Ik zei tegen haar dat ze even onder de douche moest gaan staan,maar ze moest op een gegeven moment naar het toilet. Daar heeft ze zeker veertig minuten op gezeten. Ik hoorde allerlei kreunen dus ik dacht echt: dit is niet goed. Maar ik heb er geen moment aan gedacht dat ze aan het bevallen was”, vertelt de 49-jarige Peter.

“Ik had daarvoor een soort geluid gehoord en een plons dat er iets in de pot was gevallen dus ik zei tegen haar dat ze haar benen moest spreiden. In de toiletpot zag ik twee handjes en twee voetjes en twee oogjes die me aankeken. Ik zag meteen dat er een baby was geboren.”

Het jongetje heeft de naam Peter Gerrit Mattieu gekregen en maakt het goed. De moeder heeft tijdens de zwangerschap gerookt en zat een maand geleden nog in een achtbaan in Walibi. “Ik ben ook aan de lijn gegaan, want ik kreeg een beetje een volle buik”, zegt ze tegen de krant.

Bron: nu.nl

Kraamzorg abonnement