Zoek
Sluit dit zoekvak.

Halal-vitamines in kraampakket

Voor het eerst wordt in Nederland interculturele kraamzorg aangeboden. Kraamzorg Anne van Sensa Zorggroep biedt in haar kraampakket Halal gecertificeerde vitamines aan. Dit meldt de Hoogeveensche Courant.
HalalVital heeft deze vitamines en supplementen de afgelopen anderhalf jaar ontwikkeld. Deze moeten voldoen aan de strenge Europese wet- en regelgeving, HACCP en daar bovenop het Halal keurmerk. Dit laatste houdt in dat de vitamines en mineralen geen stoffen bevatten zoals varkensgelatine en alcohol. Daarnaast moeten de vitamines op een Halal-waardige manier geproduceerd worden. Door deze vitamines in het kraampakket aan te bieden, kunnen alle cliënten van Sensa Zorggroep van deze zorg gebruik maken.

Sensa Zorggroep biedt hulp aan cliënten van verschillende achtergronden. Daaronder vallen ook cliënten met een  niet-Nederlandse achtergrond. Sensa Zorggroep is gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Daarnaast leveren zij zorg aan ouderen, lichamelijk gehandicapten, mensen met psychische problemen en chronisch zieken.

Kraamzorg abonnement