Search
Close this search box.
9789033461002

jij & je vak

Welke competenties moet je als kraamverzorgende hebben? Waar moet je aandacht aan besteden als je je vak iedere dag weer op het best van je kunnen wilt uitvoeren? Bekijk de selectie met boeken speciaal over het vak van kraamverzorgenden en andere geboorteprofessionals.

 

9789033461002Kleine baby’s, prille ouders

Dit boek is geschreven voor professionelen die ouders omringen en ondersteunen bij hun ouderschap. Het richt zich naar al wie actief is in het curatieve domein en als hulpverlener geconfronteerd wordt met problemen van pril ouderschap en vroege ontwikkeling, zoals psychologen, pedagogen en kinderpsychiaters.

Bestellen >>

 

 

Hygiëne en infectiepreventie begint bij jezelf

Binnen jouw vakgebied is hygiëne en infectiepreventie van onschatbare waarde. Dit handige naslagwerk is geschreven voor alle zorgverleners die omgaan met kwetsbare cliënten, waaronder baby’s en kraamvrouwen.

Bestellen >>

 

 

 

Kerncompetenties kraamverzorgenden in ontwikkeling

In die boek wordt uitgelicht hoe jij de juiste psychologische en sociale eigenschappen kunt ontwikkelen die je nodig hebt in je werk. Met testen en opdrachten die je inzicht geven in je eigen functioneren.

Bestellen >>

 

 

 

Social media in zorg en welzijn

Dit boek geeft zorgprofessionals praktische handvatten, tips, checklijsten en inzichten hoe ze social media effectief kunnen inzetten voor betere zorg. Bovendien biedt het interessante praktijkvoorbeelden. Een onmisbaar boek voor iedere zorgprofessional!

Bestellen >>

 

 

Kraamzorg abonnement