Search
Close this search box.
705B03 706B01 3131T04 707T03 Sbottles 4colors

Maak kans op een S-flessenpakket van Difrax

Wil jij ervaren wat de S-fles kan doen in jouw kraamgezinnen? Stuur jouw NAW gegevens op naar eva@difrax.com en maak kans op een uitgebreid pakket  S-flessen. Je maakt tot 1 mei  a.s. kans en je krijgt persoonlijk bericht als je één van de winnaars bent.

In jouw kraamgezinnen kom je babyflessen tegen in allerlei vormen en maten. Vele  verminderen darmkrampjes met een anti colic systeem. Maar wat is de S-fles nu precies?

100% melk 0% lucht
Het anti colic systeem in de bodem en de unieke S-vorm zorgen ervoor dat er geen lucht met borstvoeding wordt vermengt en dat de speen altijd gevuld is met moedermelk.
Door de positieve druk is het voeden uit de S-fles vergelijkbaar met het geven van voeding uit de borst. Omdat er een constante toevoer van lucht vanuit de bodem van fles is, kan deze geen vacuüm zuigen. Het kindje kan doordrinken zonder de voeding te onderbreken. Dit voorkomt darmkrampjes, overgeven en zelfs boertjes. Ook is er minder ophoping van vocht in de oortjes, wat oorpijn en oorontsteking helpt voorkomen.

100% melk -behoud van vitamines
Veel natuurlijke vitamines uit borstvoeding ‘vervliegen’ doordat de lucht tijdens het voeden door de voeding heengaat. In een S-fles waarin geen luchtbellen in de moedermelk ontstaan, behoudt de borstvoeding langer zijn voedingswaarde.

Vanaf de eerste dag
De S-fles is ideaal vanaf de eerste dag en wordt met succes gebruikt bij het geven van afwisselend borst- en flesvoeding. Daarnaast is de flessenspeen van Difrax voorzien van een soft coating die heel natuurlijk aanvoelt en zelfs de allerkleinsten een goede grip geeft. Dankzij deze coating kan de baby zich volledig richten op het drinkproces.

Makkelijk schoon te maken
Hygiëne speelt een grote rol bij het voorkomen van spruw. Het is daarom belangrijk een fles te adviseren, die je volledig uit elkaar kunt halen en eenvoudig kan schoonmaken.

Natuurlijke voedingshouding
Door de S-vorm ligt de baby tijdens het drinken in een natuurlijke ronde houding, met het hoofdje iets omhoog. Precies zoals bij borstvoeding. Voeden in zijligging is met de S-fles ook goed mogelijk.

Difrax: Al  50 jaar baby-expert en aanbevolen door professionals in de zorg

Kraamzorg abonnement