Zoek
Sluit dit zoekvak.
9789044733099 1

bekkenbodem

De bekkenbodem is goud waard. Alle reden dus om zuinig te zijn op deze spieren. Over hoe en wanneer de kraamvrouw aandacht moet besteden aan haar bekkenbodem, kun jij haar al in de kraamweek adviseren. Want negeert ze deze belangrijke spiergroep, dan kan ze daar jaren later nog wel eens spijt van krijgen.

 

Bekkenbodemtraining de beste oefeningen

Sterke bekkenbodemspieren zijn erg belangrijk voor onze gezondheid. Ze ondersteunen immers het hele lichaam en zorgen voor een betere lichaamshouding. Bovendien helpt een gezonde bekkenbodem om incontinentieproblemen te voorkomen of bestrijden. Deze belangrijke spiergroep is te trainen door middel van eenvoudige oefeningen. Dit boek biedt hiervoor de nodige inspiratie in de vorm van twaalf oefenprogramma’s.

Bestellen>>

 

Bekkenpijn tijdens en na de zwangerschap

Dit boek is niet alleen een grote steun voor vrouwen met bekkenpijn, maar ook voor hulpverleners die hun patiënten van goed onderbouwde, veilige zorg willen voorzien. De Röstmethode kan onder andere worden toegepast tijdens de zwangerschap, bij vrouwen in de overgang, bij mannen en vrouwen met chronische pijnproblemen in onderrug of bekken.

Bestel inclusief dvd>>

 

9789035233317-178-0Een nieuwe balans tijdens de zwangerschap en na de bevalling

Na de bevalling valt bijna iedere vorm van begeleiding weg, terwijl jonge moeders juist dan tot de ontdekking kunnen komen dat ze hun vertrouwde evenwicht kwijt zijn. Dit boek is een handreiking voor vrouwen die op hun eigen wijze op zoek zijn naar hun balans.

Bestellen>>

 

 

9789044715392-178-0Kaartenset- 50 kaarten- Bekkenbodemtraining

De bekkenbodem heeft een belangrijke taak die essentieel is voor de gezondheid. Hij biedt namelijk ondersteuning aan alle functies van het onderlichaam en de wervelkolom. Deze doos bevat 50 gemakkelijk te volgen, mooi geïllustreerde kaarten met oefeningen om uw bekkenbodem te versterken en te helpen ontspannen.

Bestellen>>

Kraamzorg abonnement