Zoek
Sluit dit zoekvak.
Metagenics Academy W

Micro-nutritionele ondersteuning tijdens zwangerschap met nuttige labo-referenties

We nodigen u graag uit om deel te nemen aan ons webinar op dinsdag 22 november 2022 van 20u00 tot 21u30

Tijdens de cruciale fases – voor de conceptie, tijdens de zwangerschap en tot het eerste levensjaar, – hebben zowel de moeder als de baby een goede ondersteuning nodig. Bij diverse klachten en symptomen kan een veilige ondersteuning geboden worden met specifieke vitamines en mineralen. Dr. Ann Coppejans zal dit toelichten tijdens dit gratis webinar. Nuttige bloedcontroles in dat kader met uitleg over correcte labo-referenties vervolledigen dit deel. Daarnaast wordt het belang belicht van een gezond microbioom bij de moeder, noodzakelijk om risico’s op bepaalde zwangerschapscomplicaties te reduceren, en bij de baby om een goede start te maken in het leven.

Uiteraard passen hier ook alle adviezen in het preventieve kader.

Aan het einde van de presentatie is er een vraag-en-antwoord moment voorzien via de chat, waarbij u de gelegenheid krijgt om vragen te stellen.

[btn text=”Inschrijven” tcolor=#FFF bcolor=#008000 thovercolor=#FFF link=”https://attendee.gotowebinar.com/register/90359390250166287?source=Kraamzorg” target=”_self”]

Ann Coppejans

 

Spreker: Dr. Ann Coppejans

Arts met meer dan 20 jaar ervaring in de functionele nutritionele geneeskunde. Docent bij de postgradu­aatopleiding Orthomoleculaire gezondheidszorg aan de hogeschool HOWEST en bij het Instituut voor Complementaire Zorg Opleidingen (ICZO).

 

Uw deelname is gratis maar inschrijven is noodzakelijk.
Als uw inschrijving voltooid is, ontvangt u van ons een e-mail met alle nodige informatie om te kunnen aansluiten op de dag van het event. U krijgt ook de mogelijkheid om, indien u dat wenst, de conferentie automatisch toe te voegen aan uw agenda (Outlook, Google of iCal). 

We zullen u daarnaast 24 uur en 1 uur vóór de start van dit webinar een herinnering sturen.

Tip: Controleer uw spam-map indien u enkele minuten nadat u zich ingeschreven heeft geen bevestigingsmail heeft ontvangen.

 

Kraamzorg abonnement