Search
Close this search box.
Dunstan Babytaal Nederland wordt overgedragen aan een nieuwe eigenaresse

Nieuwe eigenaresse Dunstan Babytaal Nederland

Vol trots kondigt Dunstan Babytaal Nederland aan dat, na 13 jaar, de leiding wordt overgedragen aan een nieuwe eigenaresse. Na jaren van toewijding aan het welzijn en de hechting van ouders en hun baby’s, neemt Mandy Gast het stokje over van Bregje Hamelynck. Met een frisse kijk en vastberadenheid om ouders te ondersteunen in de communicatie met hun pasgeborenen, belooft de nieuwe eigenaresse een spannende nieuwe fase voor de organisatie.

“Ik ben vereerd en enthousiast om de rol van eigenaresse van Dunstan Babytaal Nederland op me te nemen“, zegt Mandy. “Ik geloof sterk in de kracht van communicatie tussen ouders en hun baby’s en ik kijk ernaar uit om dit waardevolle werk voort te zetten en nieuwe mogelijkheden te verkennen om ouders te ondersteunen in huns reis van ouderschap”. Met haar passie voor het helpen van gezinnen is Mandy vastbesloten om de missie van het bedrijf voor te zetten om ouders te empoweren en hen te helpen de signalen van hun baby’s beter te begrijpen.

Met een focus op educatie, toegankelijkheid en innovatie zal Dunstan Babytaal Nederland onder leiding van de nieuwe eigenaresse blijven streven naar een fijne start voor ouders en hun baby’s overal in Nederland.

Over Dunstan Babytaal Nederland

Dunstan Babytaal is een methode ontwikkeld door Priscilla Dunstan, een Australische moeder met een absoluut gehoor. Baby’s over de hele wereld maken 5 veel voorkomende geluiden (geluiden die ontstaan door een reflex van het lichaam) om een bepaalde basisbehoeften aan te geven, zoals honger, vermoeidheid, krampjes, ongemak en een boertje dat dwars zit. Door deze geluiden te herkennen en te begrijpen, kunnen ouders proactief reageren op de behoeften van hun baby’s, wat kan helpen om huilbuien te voorkomen en de algehele ontwikkeling tussen ouder en kind te verbeteren.

Voor meer informatie over Dunstan Babytaal Nederland kunt u terecht op de website: www.babytaal.nl

Kraamzorg abonnement