Search
Close this search box.
9200000021800200

ontspanning

Als kraamverzorgende heb je een hectische baan, waar je de hele dag van hot naar her rent. Op zijn tijd ontspannen is dan zeker geboden! Lekker wegkruipen met een spannende thriller of een komisch boek. Hieronder vind je de selectie ontspanningsboeken, die toch alle een linkje met jouw mooie vak hebben.

 

9789041423696-178-0De Kraamhulp

Een razend spannende page-turner over een kraamverzorgende die alles is wat jij niet bent: moordlustig, gehaaid, exorbitant rijk en bovenal psychopathisch. Geen zorgen: ook de misleidende benaming kraamhulp blijft in het boek niet onderbelicht.

Bestellen >>

 

 

9200000022857460De vroedvrouw van de Sultan

Een sprookjesachtige thriller, die zich afspeelt in het Constantinopel van de zestiende eeuw. Niet alleen lees je over de geboorterituelen in een tijd ver voor die van ons, ook krijg je een romantisch kijkje in de Oosterse cultuur van harems, gesluierde vrouwen, weelde en armoede.

Lees de recensie >>

Bestellen >>

 

9789036805896-178-0Geboren! 30 bijzondere bevallingsverhalen

Het idee voor dit boek werd geboren toen gynaecoloog Bertho Nieboer op Twitter vrouwen vroeg hun bevalling naar hem te tweeten. De meest tot de verbeelding sprekende gebeurtenissen bundelde hij in dit boek.

Bestellen >>

 

 

9789023014034-178-0Easy Peasy

Easy Peasy is een kookboek voor ouders van de allerkleinsten (0-4). Bomvol recepten die naast gezond, voedzaam en smaakvol ook gemakkelijk te maken zijn. Ook geeft het inspiratie en houvast om slimme keuzes te maken.

Bestellen >>

 

 

Even ontspannen, mevrouw…

Gynaecoloog Mieke Kerkhof verzamelde in haar eigen praktijk en onder haar collegae vele honderden oneliners, wijsheden en anekdotes: hilarisch, ontroerend, onthutsend en relativerend. Een uniek kijkje in de wereld van gynaecologen. Een opmerkelijk en vrolijk boek!

Bestellen >>

 

 

9789058779458-178-0

Babysokjes breien

In dit hartveroverende boek vol slofjes wordt allereerst de techniek van het breien uitgelegd. Vervolgens kunt u kiezen uit twintig patronen van lieve, zachte, snoezige slofjes, sokjes en schoentjes om zelf te breien.

Bestellen >>

 

 

9789051797695-178-0Onwelvoeglijke, bespottelijke en bijzondere familienamen

Je mocht maar Constant de Klos, Sietse Vliegen of Griezel heten… Jullie komen vast ook de meest vreemde kindernamen tegen in je werk. Een unieke verzameling van ongepaste, grappige en opmerkelijke familienamen!

Bestellen >>

 

 

Becca-loves-hakenBecca loves haken
Rebecca Dekeyser geeft al jaren workshops haken en bundelde de leukste items in een reeks praktische boekjes. Van een schattig babydekentje, een sfeervolle theelichthouder en mooi krukovertrekje tot een vlot zomerjurkje en warme sjaals. 25 items zowel voor beginnende haaksters als voor creatievelingen die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Bestellen>>

 


Granny-Squares-hakenGranny squares haken

Haakliefhebbers zullen graag granny squares haken. Ze zijn snel klaar en met deze nostalgische vierkantjes kun je van alles maken: kussens, een kleed, een tas, hoesjes, sjaals en nog veel meer. Met allerlei varianten en kleurcombinaties kun je je ontwerpen aan elke stijl aanpassen. Wie eenmaal begint aan granny squares zal er steeds weer nieuwe toepassingen voor vinden.

Bestellen>>

 

 

Haken-en-kleurHaken en kleur
Claire en Saskia laten in dit boek zien hoe je met spetterend felle en vrolijke kleuren alle ruimtes in je huis kunt aankleden met gehaakte projecten. Ze laten zien hoe bloemen, behangpatronen, servies en kleding een inspiratiebron zijn voor hun haakontwerpen. Daarmee bieden ze niet alleen een prachtige collectie gehaakte objecten en accessoires, maar ze laten ook zien hoe je zelf geïnspireerd kunt raken door de kleuren en stijlen in je omgeving.

Bestellen>>


9789043915618-178-0Mollie Makes haken

Haken is de trend van het moment! Steeds meer jonge vrouwen haken aan bij de techniek. Deze handige ringband van Mollie Makes biedt een enorme hoeveelheid aan eigentijdse haakprojecten. De projecten variëren van accessoires zoals smartphonehoesjes tot kussens en homedecoraties. Elk project is voorzien van heldere beschrijvingen, stap-voor-stapfoto’s en sfeerfotografie in retro-stijl.

Bestellen>>


9789044738339-178-0Therese Hagstedt – Hippe haakwerkjes

Haken is hip! De patronen in dit boek fleuren je interieur en garderobekast op. Beginners kunnen starten met eenvoudige projecten zoals een schattig bloempje voor op een haarspeldje of een mutsje. Als je de smaak te pakken hebt, kun je je wagen aan plaids, kussenovertrekken… Of kleurrijke vestjes en tunieken voor in de lente!

Bestellen>>

 

Kraamzorg abonnement