Zoek
Sluit dit zoekvak.
Kraamzorg februari 2015 kl

vakblad kraamzorg

Kraamzorg is een onafhankelijk vakblad voor kraamverzorgenden en andere professionals in de geboorte-, moeder- en kindzorg.

Kennisverrijking
De redactie besteedt uitgebreid aandacht aan actualiteiten binnen de geboortezorg in de vorm van interviews met deskundigen, nieuwe richtlijnen en columns van specialisten. Daarnaast wordt de medische kant van het vak uitvoerig belicht: complicaties voor, tijdens en na de bevalling bij zowel moeder als baby. Tot slot is er aandacht voor ervaringsverhalen van kraamverzorgenden, praktijkopleiders, managers, lactatiekundigen en andere professionals binnen de geboortezorg.

Accreditatie
Wij zijn voornemens het vakblad Kraamzorg te accrediteren. Kraamverzorgenden die geabonneerd zijn op het vakblad en staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister voor Kraamverzorgenden kunnen per nummer een toets maken en hiermee 1 accreditatiepunt verdienen. Dit voorstel ligt momenteel bij het Kenniscentrum Kraamzorg.

Abonnees op het vakblad Kraamzorg ontvangen:

  • Zes maal per jaar het vakblad op de deurmat
  • Tien maal per jaar een digitale nieuwsbrief
  • Het magazine Why’s in de kraamtijd om te verspreiden in de gezinnen
  • Korting op de vakinhoudelijke dag ‘Kraamcafé’. Het ochtendprogramma van deze dag is geaccrediteerd met twee punten en in de middag vinden workshops plaats waar eveneens accreditatiepunten kunnen worden gehaald.
  • Het gratis Draaiboek Kraamzorg waarin je o.a. overzichten, afspraken, werkuren, en reiskosten kunt bijhouden. Met bovendien veel tips, adviezen en een lijst met nuttige informatiebronnen. Het Draaiboek Kraamzorg wordt ieder jaar oktober gratis meegestuurd met het vakblad naar alle abonnees.
  • De Draaiboek App voor smartphone en tablet

 

Kraamzorg abonnement