Zoek
Sluit dit zoekvak.
borstvoeding1

borstvoeding

De gezondheidsvoordelen van borstvoeding zijn alom bekend. Maar jij weet als geen anders dat borstvoeding lang niet altijd vanzelf gaat. Daar ligt voor jou een cruciale adviserende rol in de kraamweek. Bekijk de selectie boeken over borstvoeding, die je ondersteunen bij het geven van je adviezen.

 

borstvoeding-compleet-handboek-voor-oudersBorstvoeding – Compleet handboek voor ouders

Het is belangrijk dat ouders zich voorbereiden op de borstvoedingsperiode door actief op zoek te gaan naar informatie. Dit handboek van La Lache League, wereldwijd autoriteit op het gebied van borstvoeding en moeder-tot-moeder-support, geeft een compleet overzicht waar je tegenaan kunt lopen en rekening mee moet houden.

Bestellen>>

 

borstvoeding-gevenBorstvoeding geven

In dit zeer volledige boek vindt de (aanstaande) moeder antwoorden op al haar vragen. Borstvoeding geven is al jaren een veel verkocht boek, dat regelmatig geactualiseerd wordt.’Waardevol en volledig, bij uitstek geschikt voor zwangeren en borstvoedende moeders.’ Tijdschrift voor Verloskundigen.

Bestellen>>

 

borstvoeding-natuurlijk-eenvoudigBorstvoeding natuurlijk eenvoudig

Dit boek is de vertaling van de Amerikaanse bestseller Breastfeeding made simple. Het is een bruikbare aanvulling op de boeken over borstvoeding die al op de Nederlandstalige markt aanwezig zijn. Dit boek helpt borstvoeding eenvoudiger maken. Een must op het nachtkastje van elke moeder en zorgverlener.

Bestellen>>

 

borstvoedingBorstvoeding

Wil je na de geboorte van je baby borstvoeding geven? Dit nieuwe handboek biedt je alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle start en een bijzondere borstvoedingstijd. Borstvoeding bevat heldere uitleg over de beste voorbereiding, goed aanleggen, de eerste dagen en eerste weken, afkolven, de betrokkenheid van de vader en verantwoorde voeding voor moeder en kind.

Bestellen>>

Kraamzorg abonnement