Zoek
Sluit dit zoekvak.
92000000099220112

moeders

Voor pas bevallen vrouwen is er een gigantische hoeveelheid boeken op de markt. Maar wat nu als je als moeder wilt weten hoe je er zelf weer bovenop komt? Hoe je een nieuwe balans kunt vinden? Deze selectie mamaboeken kun je met een gerust hart aan je kraamvrouw adviseren.

 

mama-ontzwangert-kleinSusanne Mullenders – Mama ontzwangert

Aan het woord is Sasja, een van de moeders die hebben meegewerkt aan ‘mama ontzwangert’. Net als veertien andere moeders vertelt zij hoe ze het eerste jaar als moeder ervaren heeft. En allemaal zijn ze het erover eens: dat was niet niks.

Lees de recensie>>

Bestellen>>

 

perfecte-moeders-bestaan-nietDiana Koster – Perfecte moeders bestaan niet

‘Dit boek móest er komen,’ zegt Diana. ‘Voor al die (aanstaande) moeders die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. En dat zijn er meer dan je denkt.’ Daarom bundelde Diana al haar kennis en ervaring. Perfecte moeders bestaan niet is een heerlijk handboek, snel geschreven, met korte hoofdstukken en vrolijke illustraties. Het houdt je aandacht 288 pagina’s vast.

Bestellen>>

 

9789000336647-178-0Carita Salome – Duik in je weeën
Dit boek is het resultaat van de samenwerking tussen oefentherapeut Mensendieck Carita Salomé en illustrator Juliette de Wit. Een zelfbewuste voorbereiding op je eigen bevalling om vol zelfvertrouwen en zo ontspannen mogelijk in je weeën te duiken.

Lees de recensie>>

Bestellen>>

 

9789044349269-178-0Daphne Deckers – De geboorte van een moeder

Daphne Deckers beschrijft op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden. De geboorte van een moeder is meer dan een persoonlijk verslag, het bevat ook veel praktische informatie en handige tips voor de zwangerschap en de kraamtijd. Een bestseller!

Bestellen>>

 

Elsbeth Teeling – Love Mama

Als er één, twee of nog meer kinderen aan je been hangen, is het lastig om je wellustige ik te blijven voelen. Daarom is er nu dit boek, om je daar bij te helpen. Love Mama, met 101 tips en inzichten om het vlammetje brandend te houden. “Bevrijd je innerlijke stoeipoes,” “Gun en bewonder, je bent beiden bijzonder.”

Bestellen>>

Kraamzorg abonnement